Bli klar til kveldens fotballkamp

Det å gjøre seg klar til en fotballkveld med gutta innebærer forskjellige ting for forskjellige folk, men noe som er sikkert, er at hvis man liker å trene, er det sannsynlig at det å starte kvelden med en treningsøkt og en proteinshake er på lista. Det å legge grunnlaget for en koselig kveld med gode venner, god mat og drikke og ikke minst en bra kamp, er det som gjør at man kan kose seg litt ekstra.

Det å dele en kveld med gutta, der både pizza, øl og fotball står på agendaen, er skikkelig koselig. På Alt om fotball kan man lese mye mer om fotball, kampene og klubbene også og hvis man vil ta det helt ut og dra på fotball-tur med gutta kan man jo velge å dra på Liverpool kamper i utlandet. Hvis man ønsker å kose seg litt ekstra, enten det er til en guttekveld hjemme eller på fotballtur en helg, er det å forberede seg godt en ting som er viktig å tenke på.

Et litt sunnere valg

Det er kanskje ikke den aller sunneste livsstilen man forbinder med fotball. Det er mye øl, pizza og ikke minst timer på sofaen, men det er jo ikke den eneste måten man kan være fotballfan på. Det å velge et litt sunnere kosthold på tur, og ikke minst pakke med seg proteinpulver for å kunne drikke shakes når man er på tur, kan gjøre at man får en litt bedre opplevelse, som ikke føles som at den ødelegger all dem fremgangen man har sett på trening.

Det å ta pause fra trening en helg og kanskje ikke ha et helt optimalt protein-inntak er jo ikke noe som ødelegger noe, men hvis man kan få tatt med seg proteinpulver, sånn at man i hvert fall kan føle seg litt sikker på at man gjør det man kan for å holde inntaket litt oppe, er det helt klart noe man kommer til å kjenne. For selv om den ene helga ikke gjør noen forskjell, så føles det bare bedre når man ikke hopper helt ut av rutinen selv om man har tatt seg en frihelg med gutta.

Felles lagånd

Med dedikerte fans over absolutt hele verden, blir lagets slagord “you’ll never walk alone” virkelig noe som kan føles. For det å kunne samles om den kjærligheten man har til et lag, og ikke bare fotballen som sport, er virkelig noe helt spesielt. Den lojaliteten som de som har et yndlingslag på den måten, kan være vanskelig å forstå for de som overhodet ikke bryr seg om fotball, men det er virkelig et fellesskap som er helt unikt.

Og uansett hvor viktig man synes at trening, kosthold og rutiner er, jo bedre er det kanskje å ta seg en bitteliten pause fra det innimellom. Det å tillate seg å kose seg skikkelig med den stemninga, enten det er med gutta en kveld hjemme i stua, eller det er på helgetur for å se kamp sammen, er viktig. Så kan man alltids trene som det siste man gjør før man drar, bare for å gi seg selv ekstra energi og endorfiner!

You may also like...