Slik velger du riktig hotell når du skal på fotballreise

Holder du på med å planlegge en fotballtur med nære venner? Har du alltid drømt om å se en kamp på Manchester United’s hjemmebane Old Trafford? Det finnes noen ting som er lurt å tenke på for at du skal kunne finne det aller beste hotellet for fotballreisen din. Først og fremst er det lurt at du allerede har kartlagt de fleste detaljene på forhånd når du skal velge  overnatting. Prøv å skaffe deg en oversikt over hvor mange reisefølget inkluderer, hvilke datoer som er tilgjengelige, hvilke arrangement dere ønsker å delta på og hvor de ulike begivenhetene skal finne sted.

Finn de beste bookingsidene

Det finnes i dag et hav av utvalg både når det kommer til bookingsider og søkemotorer for hotell og overnatting for ferie. Før du setter i gang med bestillingen av hotell for fotballreisen din er det viktig at du gjør noen grundige undersøkelser på forhånd. Først og fremst er det viktig at du sørger for at bestillingssiden du ønsker å benytte deg av både er pålitelig og helst har et rykte for å utøve god kundebehandling. Dette kan du gjøre ved å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av et selskap. Etter at du har lest om andre kunder sine erfaringer med de ulike selskapene så kan du sette i gang med å sammenligne de ulike pristilbudene for å sørge for at du finner den beste prisen for et spesifikt hotell.

Velg en praktisk plassering
Det er ikke bare hotellets fasiliteter du burde fokusere på når du skal bestille overnatting til en slik type reise. Du må selvfølgelig sjekke at hotellet eller overnattingen for eksempel har tilgang til badebasseng eller treningsrom dersom dette er viktig for deg, men det lønner seg også å bruke god tid på å velge den beste plasseringen. Fotballkamper er ofte store begivenheter noe som gjør at det kan være lurt å velge et hotell som ikke befinner seg så altfor langt borte fra stadionen. Det kan også være praktisk å befinne seg i nærheten av et utvalg av butikker og restauranter slik at man også har mulighet til å ta seg frem til fots.

Sjekk transportmuligheter
Når du har skaffet deg en oversikt over hvor du ønsker å oppholde deg på reisedestinasjonen og hvor begivenhetene du ønsker å ta del i befinner seg så er det lurt at du sjekker opp i hvilke transportmuligheter som er tilgjengelige, i tillegg til hvor de er. Du kan spare mye penger på å velge et hotell som ligger nært stasjoner for kollektiv trafikk som for eksempel busstopp, trikkestopp eller t-baner. Dersom det ikke finnes noen gode kollektive transportalternativer i nærheten så kan det også være verdt å sjekke opp i om det lønner seg å leie en egen bil i forhold til å benytte seg av drosjer eller andre private transportmuligheter. 

Å velge det rette hotellet kan være svært viktig for at du og ditt eventuelle reisefølge skal kunne få den beste reiseopplevelsen. Ved å følge disse rådene kan du spare deg selv både tid og penger når du ankommer reisedestinasjonen, og ikke glem å lese om tidligere kunder sine erfaringer med bookingsider, reiseoperatører, flyselskap eller andre virksomheter du vurderer å benytte deg av.

You may also like...