Fotballtur gir minner for livet

For mange fotballsupportere er drømmen å kunne reise på tur for å se favorittlaget. Dette er for mange noe som er verdt hver eneste kroner. Enten laget du heier på er fra Brasil, Italia eller Sør-Afrika, kan dette bli en uforglemmelig tur. Her kan det skapes minner for livet og du kan få oppleve en nærere relasjon til laget du heier på.

Du kan selvfølgelig velge å følge laget ditt og spillerne på sosiale medier, men det er ingenting som er så fantastisk som å faktisk se kampen foregå rett foran øynene dine. Det er ikke alle fotballturer som er kjempe billige, og det er derfor mange som sparer opp til dette fantastiske øyeblikket. Enten du sparer ved å ikke handle unødvendig en periode, selger gamle eiendeler eller velger andre metoder, er dette absolutt noe det er verdt å spare til.

Å spare trenger ikke være vanskelig

Dette er et minne du kommer til å ha resten av livet. Enten du drar med hele familien, med kompiser eller med venninner, så kommer dere til å ha en fantastisk tur. Selv om ingen kan garantere at laget ditt vinner, så er det noe helt spesielt med å føle og kjenne på spenningen, se spillerne live og det å ta del i den fantastiske stemningen på et stadion. Uansett om du velger å reise kort eller langt, så er det absolutt verdt.

Dersom du synes det er vanskelig å spare til en slik tur, eller generelt noe som er langt vekk skal du få noen få tips her. Mange velger å spare ved å selge ting de ikke bruker lenger på f. Eks finn.no, eller ved å stoppe å kjøpe ting man egentlig ikke trenger. Du kan spare mye penger på å handle salgsvarer, selv når avslaget ikke er stort. For en krone her og en krone der, det kan bli en del i lengden.

Spenning og en fantastisk stemning

Noe annet du kan gjøre er å ta en titt på banken din. Har du egentlig gode renter og avtaler, eller det på tide å bytte bank? Det er nemlig slik at noen banker har svært mye bedre renter enn andre. Dette er en liten ting, som ikke vil endre stort i hverdagen, men som likevel kan gi deg fordeler i lengden. Uansett så er det jo alltid en god ide å ha en bank som gir deg gode avtaler. Derfor kan fotballturen være en god unnskyldning til å endelig ta en titt på det.

Det er selvfølgelig ikke sånn at du skal ta opp et nytt huslån for å få råd til turen, men å spare litt her og der kan absolutt være til stor hjelp. Dersom du klarer å spare på de små tingene, samt kanskje sette av deler av lønnen i ny og ne, skal du se at du straks får råd til turen. Her snakker vi om en stemning, spenning og opplevelse du aldri kommer til å glemme, så det er absolutt hvert det. Kanskje får du litt styr på din personlige økonomi på veien også.

You may also like...