Hvordan få de beste oddstipsene online

Det har alltid vært populært og spennende for mange av oss å spille på odds. Dette er gjerne fordi at dagens kamper vekker litt ekstra spenning og adrenalin hos oss når man selv har noe å tape eller vinne. 

Man kan spille på odds innen et uendelig antall sportsgrener og kamper, og det er også mange forskjellige måter man kan spille på odds på. Du har live odds, eller odds på forhånd. Måten man spiller på har forandret seg mye de siste årene. De fleste av oss har vel vokst opp med kiosken på hjørnet, hvor man gikk sammen med vennegjengen for å spille på denne ukens Tippeligarunde? Tidene siden da har forandret seg mye, og nå kan du oddse på nett. Men vet du hvordan du kan få de beste oddstipene online? Det kan nemlig være vanskelig å vite hva man burde spille på. Det er derfor det kan være smart å sjekke ut noen gode tippetips på nett, for å være litt mer forberedt på hvordan man burde tippe. 

Hva er odds og hvordan fungerer det?

Odds er kort fortalt en sannsynlighetsutrening på hvor sannsynlig det er at en gitt ting skjer. SNL forklarer for eksempel at man setter sannsynligheten for og imot for å regne ut sannsynligheten, også utregner man en odds ratio for å finne ut sammenhengen mellom to ting. Jo høyere oddstallet er, jo mindre sannsynlig er det for at det blir hendelsens utfall, og i spillverdenen betyr det også at du vinner mer. Motsatt er det tryggere å oddse på en lav odds, men gevinsten (eller tapet) blir ikke like stort. 

Det finnes i tillegg flere typer odds på nett. Du kan velge å spille i forkant av en kamp. Du tipper hva du tror utfallet blir, også er det bare for deg å vente til kampanjen. Kanskje du følger med på den på TV eller evt på VG Live, men uansett så kan du følge med på kampen og se hvordan din tipping traff på det faktiske resultatet. 

En annen type odds som har blitt veldig populært de siste årene er live odds. Ved live odds eller live betting plasserer du helt enkelt odds i løpet av kampen. Du får muligheten til å se hvordan formen til lagene og spillerne er, og underveis kan du oddse på hva du tror kommer til å skje videre i kampen. Denne formen for oddsing gjør at du under hele kampen har mulighet til å endre vinnersjansene dine, vinnersjansene dine trenger dermed ikke bli ødelagt dersom det andre laget scorer i løpet av de første fem minuttene av kampen.

Få tips og råd til odds på nett

Det er en rekke forskjellige sider på nett som tilbyr gode tips for oddsen. Disse er gjerne satt sammen av eksperter, og er til for å gi deg ferske, gode og realististe odds og tips for tippingen din. 

Et enkelt googlesøk viser at det er mange aktører på markedet som tilbyr oddstips. Du har Unibet sine egne tippetips, nyhetsmedier som VG og Dagbladet som kommer med egne tips, samt en rekke egne sider designet for oddstips. Et godt råd er å sjekke hvordan deres tips er utviklet og analysert.

You may also like...