Slik får du råd til fotballturen

Drømmer du om å reise til utlandet for å se favorittlaget ditt spille? Mange fotballfans har et ønske om å reise til Storbritannia, hjemlandet til mange av de beste fotballagene i verden. Hvert år reiser flere turister til de britiske øyene for å få med seg kampene til favorittlaget. Fotball er en sport som interesserer mange nordmenn, og ikke minst er det mange som liker å tippe på utfallet.

Ofte er det tippelag som går sammen om å dra på slike fotballturer. Tipping og online sportsbetting har blitt en hobby for mange nordmenn. Oddsseksjonene utvider seg stadig og flere sporter kommer til. For eksempel har e-Sport gjort det stort de siste årene. Ved hjelp av sider som eSports-Betting.io kan du finne unike og spennende bookmakere som spesialiserer seg på e-Sport.

Akkurat som med fotball, er det mange som reiser til utlandet for å se på e-Sport turneringer og kamper. Å se favorittlaget sitt spille, uavhengig av hvilken sport det er stryker båndet publikum får med spilleren og laget. Fotballturer inkluderer gjerne en tur på puben i forkant, og det blir skapt et helt unikt bånd mellom supporterne.

Spar penger til fotballturen

Det er dyrt å reise på tur, og ofte blir kostnadene mer enn hva vi hadde sett for oss. Reiser du på fotballtur blir det gjerne en tur innom puber, fotballmuseer, hotell og ikke minst utgifter til selve billetten og transport. Mange tar seg gjerne opp et lite kortidslån, ved hjelp av sider som lånekalkulator.info hvor de får oversikt over hva de kan låne.

Et forbrukslån kommer godt med dersom økonomien ikke strekker helt til en måned eller to. Dette kan benyttes til uforutsette utgifter, eller til spontane reiser dersom du plutselig finner billige kampbilletter. Så lenge du klarer å betale ned lånet raskt, kan et forbrukslån gi mange fordeler.

Fotballturen er verdt pengene

En seier kan aldri garanteres, men dersom du aldri har sett laget ditt spille før, vil du garantert oppleve et sterkere bånd til klubben og laget. For mange er det nok å få se laget utfolde seg på banen, og atmosfæren som oppstår på stadion kan ikke måles med penger. Fotballturen kan også kombineres med andre severdigheter – det er mye å se i England.

En fotballtur er unik opplevelse og her møter du mennesker fra hele verden som samles over sin lidenskap for laget og sporten. Noen reiser på fotballtur med venner og familie, mens andre reiser med tippelag og kolleger. Det er spennende å få oppleve den unike fotballkulturen og miljøet i byen til laget ditt.

Det er ingen hemmelighet at fotballturer kan være dyrt. Billetten i seg selv er ikke billig, og vi som kommer fra utlandet må betale for både transport, hotell og mat under oppholdet. For å finne billige billetter, gjelder det å holde av helger hvor kampen finner sted. Se på nettsidene og følg nøye med, det er alltid noen som ikke kan gå og ender opp med å selge billetten sin – men husk å være varsom slik at du ikke kjøper falske billetter.

You may also like...