Få mer ut av fotballreisen

Nordmenn er glad i fotball og ofte reiser vi med venner eller andre fotballinteresserte for å se kamper i utlandet. Disse turene er ofte kun forbeholdt selve kampen, men her ligger det mange muligheter til å gjøre noe mer ut av turen. Uansett om du ønsker å kombinere turen med bading og soling, eller om du vil utforske villmarken – det er mange muligheter som kan gjøre fotballreisen ekstra spesiell.

Om du ønsker å gjøre noe ekstra på fotballreisen, vil det lønne seg og gjøre god research i forkant. Ta værforhold og klima i betrakting og tenk gjennom når på året du skal reise. Velg gjerne en aktivitet som passer seg for sesongen, og sørg for at du har pakket med deg rett utstyr – uansett om dette er solkrem, tursko eller gode sko for byvandring!

Bad og soling

Om du drar på en fotballtur til varmere strøk, hvorfor ikke sette av noen dager til soling og strandliv? Dette vil selvfølgelig avhenge av når på året du drar og hvor du velger å reise til, men en tur på stranden er kjært for mange nordmenn. Norge er ikke kjent for det vakre sommerværet, så hvorfor ikke kombinere en fotballreise med noen late dager på stranden. Kanskje er det en fotballpub i nærheten? Da vil du virkelig få feriefølelsen på plass.

Tur i villmarken

Hvis du er glad i naturen, kan en fotballreise være den perfekte mulighet til å utforske villmarken i andre land. Vi har mye av den sammen naturen og landskapet i Norge, uansett hvor du drar. Derfor kan det være spennende å ta seg en tur i en ny og ukjent villmark. Sørg for å lese deg godt opp på området i forkant, og ta besøk gjerne nettsider som Villmarksnett.no. Da kan du være sikker på at du forbedret og samtidig få deg noen gode tips til turen.

Hvis du velger å ta en tur i villmarken er det viktig å gjøre god research slik at du vet hva du behøver av utstyr for området du besøker. Dette vil også avhenge av hvilket land du befinner deg i, men godt utstyr som beskytter deg fra elementene vil alltid være viktig. Les deg gjerne opp i forkant og legg en plan for hvilke områder du ønsker å besøke mens du er på reise. En fotballtur trenger ikke bare være forbeholdt fotball, her kan du også få andre opplevelser med på kjøpet.

Sightseeing

Sightseeing og omvisning er gjerne ikke første prioritet når du drar på fotballreise. Men dette kan være en fin mulighet til å utforske og lære mer om andre kulturer. Om historiske museer ikke er noe for deg, vil kjente fotballbyer ofte har fotball museer og andre omvisninger som kan være mer interessante. Uansett hvordan du velger å utnytte tiden din når du er på fotballreiser, vil det alltid være muligheter for å gjøre litt ekstra ut av ferien.

You may also like...