Sånn får du den beste fotballreisen

Det er mange som har savnet å dra på fotballreise, og endelig begynner det å bli mulig å igjen legge turen til andre Europeiske storbyer for å se på fotballkamper igjen. Men fordi det er lenge siden for mange, så har man kanskje glemt litt hvilke ting man skal huske på, og hvis man reiser for aller første gang vet man kanskje ikke hva som skal til for at man får den beste turen. Her får du noen tips til hvordan du får den aller beste turen.

Her er de helt grunnleggende tingene rent praktisk, så bruk eventuelt dette som en sjekkliste.

  • Planlegg i god tid, finn ut av hvem som skal være med, hva folks budsjett er og hvor lenge dere vil være på tur. Mange drar litt flere dager og lager for eksempel fotballreisen til en langhelg, for å kunne kose seg litt ekstra. Ingen dum idé.
  • Tenk over hvilke elementer som er en del av bookingen og hva som ikke er det, sånn at du kan planlegge og booke de andre delene av reisen hvis det er noe som ikke er inkludert i selve reisepakken.
  • Husk å tenke på det praktiske som å booke restauranter og andre ting. Det er litt annerledes å reise i dag enn det var før, så det å booke på forhånd kan være en god idé, sånn at man kan være sikker på at man kan få komme inn alle de stedene man vil.

Forbered deg godt til selve reisen

Når vi reiser er det mange praktiske ting vi skal huske på, men noe mange glemmer er å ta med seg noe de kan kose seg med på turen. For selv om man reiser alene eller sammen med noen, så kommer det til å være ventetid, og det kan hende det er fint å kunne dra opp mobilen og kose seg med nye casino spill enten det er på flyplassen, på toget eller på hotellet fordi man sovner senere enn de andre eller våkner tidligere.

Når dette er sagt, er det selvsagt utrolig viktig at man også er oppdatert på alle de nyeste reglene i forhold til innreise når det kommer til både det landet man skal reise til og når man skal inn i Norge igjen. Reglene forandrer seg nemlig ofte, så det kan hende at de er annerledes når du er på vei hjem enn da du dro fra Norge, så husk å også sjekke dette før dere reiser hjem.

Tenk over det sosiale på forhånd

Det å reise sammen med andre er både koselig og slitsomt. Finn ut på forhånd hvem det er som har styr på dokumenter, agendaen for dagen og hva dere skal gjøre – så blir det mer kos og mindre stress på selve turen – også unngår man at det er noen som motvillig blir den med alt det praktiske ansvaret på tusen. Fordel det heller på forhånd så alle vet hva oppgaven deres er, og kos dere skikkelig på tur sammen.

You may also like...