Tips til deg som skal på sportsferie

Det er mange som drar på ferie for å enten spille sin favorittsport, eller se på drømmelaget spille en kamp eller to. Dette er en utrolig morsom måte å bruke ferien sin på, fordi det lar deg få minner for liver, og du kan gjøre det du liker aller best. Her er noen ting man bør huske på når man skal ut på reisen.

Et sted å bo

Stedet du skal bo på er viktig for hvor god reisen blir. Drar du for å spille sport selv, er det viktig at det er gode fasiliteter som lar deg nyte favorittsporten din. Er du for eksempel en golfinteressert person, så er det kanskje viktigst at de haren god golfbane i nærheten. Skal du derimot reise til utlandet for å se på fotballkamp i kule stadion, så er det en god ide å finne et sted å bo som er nærme dette. Det er typisk å reise til engelske byer som Manchester og Liverpool om man skal se fotball, og da kan det være morsomt å bo i sentrum. Det er ofte mye liv og moro rundt om i de mange pubene og sportsbarene i byen.

Billetter og krav

En annen viktig ting når det kommer til en sportsferie er å ha billettene og tillatelsene du trenger. Skal du se en fotballkamp så er det smart å sikre seg billetter god tid i forveien. Da har man også muligheten til å få bra plasser på tribunen. Dersom man drar for å spille sporten selv, så bør man se på hva som kreves, trenger du for eksempel eget utstyr, eller verifisering fra en klubb for å spille eller utføre aktiviteten. Må man være medlem av en lokal klubb, eller gjest på et spesielt hotell for å kunne bruke fasilitetene?

Mange drømmer seg om å komme seg på fotballtur til England, eller å dra til varmere strøk for å spille golf, tennis og annen sport. Dette kan selvsagt la seg gjøre, og med noen smarte tips er du også ekstra forberedt til turen. Husk å planlegg i god tid slik at du får billetter.

You may also like...