Dra på tidenes fotballreise

Etter langt over et år med lockdown og global pandemi, er det ikke bare de som ønsker å dra til syden som er frustrerte over at man ikke kan reise på ferie. Alle de som elsker å dra på fotballreise for å se på kamper med lag man elsker, og kanskje til og med spiller på, har det på akkurat samme måte. Og selv om det enda ikke er helt åpent nok til at det å dra på fotballreise er særlig lett eller overhodet mulig enda, er det likevel kanskje nå man skal begynne å planlegge, for snart skjer det!

Det å spille på fotball på oddsen er nok noe de aller fleste hardbarka fotball-supportere kan si de kjenner til, og det er jo enda mer gøy å spille på kamper når det er kamper man har mulighet til å dra på fotballreise for å se. Ganske mye mer nervepirrende, men også ganske mye mer gøy. Det å spille på kamper, som en del av interessen sin for fotball og et ledd i den underholdningen som interessen gir, er nemlig noe som mange nyter å drive med.

Begynn å planlegge nå

Men det å kombinere dette med å faktisk dra for å se på kampene til lagene man elsker, er noe ingen har hatt mulighet til å gjøre på veldig lenge. Akkurat nå er det fortsatt sånn at lagene ikke får lov til å ha med sine egne supportere de aller fleste steder, men nå ser det endelig ut som at det begynner å ordne seg nok til at man kan begynne å håpe at det snart er mulig å reise på tur for å se på fotball – og dermed på tide å begynne å planlegge den ultimate turen.

Bare se det for deg. En langhelg med vennene. Fri fra jobb fredag, og kanskje til og med på mandag. Fly til destinasjonen, deilig hotell, kveld ute med øl og god mat etterfulgt av fotballkamp. Det er få ting som slår den tanken, når fotballen er øverst på lista over interesser man ønsker seg å bruke tid på i virkeligheten.

Overlat det praktiske til noen andre

Det å ha noe å glede seg til er virkelig deilig og ikke minst noe vi heller ikke har kunnet gjøre på uendelig lang tid nå. Men det å planlegge det rent praktiske av turen, er kanskje ikke helt det man har svanet mest, men da er det veldig bra at man virkelig bare kan få lov til å overlate det til noen som faktisk driver med nettopp det.

Det å la noen som arrangerer profesjonelle fotballturer ta seg av den delen, gjør at du bare kan bruke tiden på å planlegge de mer hyggelige og ikke minst mindre praktiske aspektene av turen og bare skikkelig kose deg med akkurat det. Ikke akkurat noen dårlig deal hvis man kan si det sånn. Kombinert, er det jo fult potensiale for virkelig å få sitt livs fotballreise når man gjør det sånn, og hvem ønsker seg vel ikke det.

You may also like...