Online sportsbetting – den nye sporten

Online sportsbetting har lenge vært populært i Norden. Til og med før internettets tid, var det vanlig å gjøre spill på fysiske kommisjonærer som tippekiosker. Da var det gjerne de mest vanlige sporter som fotball og håndball som var det mest populære alternativet. Men med internett har utvalget av aktuelle sporter økt drastisk, og det samme gjelder antall bettingselskaper.

De siste årene har vi sett en vekst i utvalget av sporter å bette på. Særlig har e-Sport og CSGO gjort det stort i Norge, både blant spillere og tippere. Her foreligger det spennende turneringer hvor det er mulig å vinne stort dersom du legger oddsen på rett lag. Med nettsider som CSGO-Betting.io kan hvem som helst lære seg mer om spillet, lagene, turneringer og e-Sport-betting.

Hva er e-Sport?

E-sport er en forkortelse av elektronisk sport, hvilket er konkurransespilling som skjer på ulike profesjonelle nivå. Utøverne og lagene konkurrere mot hverandre i forskjellige spill, enten på spillkonsoller eller datamaskiner. Disse konkurransene finner sted i form av turneringer og mesterskap, og ofte stikker vinneren av med store pengepremier og sponsorer.

Vi finner slike turneringer over hele verden, og fanskaren fortsetter å vokse for hvert år som går. Nå er det også mulig å ta del i slike turneringer i Norge, hvilket nok har vært med på å øke interessen rundt betting og tipping på e-Sport her til lands. Det er mulig å konkurrere i en rekke ulike spill, og turneringene tar for seg et og et spill. Særlig har det populære spillet CSGO gjort det stort blant publikum og bettere.

Hva er CSGO?

CSGO, også kalt Counter-Strike, er et førstepersons flerspiller skytespill. Dette spillet kan spilles på en rekke enheter som XBox, PlayStation, Mac og PC. Spillet går ut på at to lag konkurrerer mot hverandre, hvor det ene laget er terrorister og det andre laget er antiterrorister. Lagene kjemper mot hverandre på forskjellige baner. En av grunnene til at CSGO er så populært på spillturneringer, er at dette er at spillet har et rendyrket konkurransepreg.

Det finnes forskjellige moduser å spille i, og her er det viktig å ha en god reaksjonsevne samt andre ferdigheter. Hvert lag får utdelt ulike oppdrag de skal fullføre, og dersom de klarer oppdraget før motstanderlaget, vinner de kampen. Men dersom alle spillerne på et lag er døde, vil det andre laget automatisk stikke av med seieren. Derfor er det viktig å vise dyktighet og forsiktighet under hver spillrunde.

Det er viktig å ha en god strategi og kjenne terrenget godt. De beste lagene bruker gjerne måneder på å forbedre seg i forkant av turneringer. Dette har gjort CSGO til det spillet med flest fans hva gjelder konkurransespill og turneringer. Her gjelder det å ha gode reaksjonsevner, en utarbeidet taktikk samtidig som laget må samarbeide med hverandre gjennom kampen.

Vi ser en stadig økning i e-Sport utvalget hos ulike sportsbooker, men særlig gjør CSGO det stort i Norge. For å få de beste vinnersjansene som tipper, gjelder det å sette seg inn i spillets gang og gjøre seg kjent med de ulike lagene og turneringene. Slik vet du hvor du skal legge oddsen. Du trenger ikke å ha spilt spillet selv for å bette, men det er viktig å ha en forståelse for spillet og handlingen.

You may also like...