Besøk fotball-landet Brasil

Har du hørt om Rio de Janeiro? Selv om det ikke er landets offisielle hovedstad, er det definitivt fotballens og underholdningens hovedstad.  Det er her det skjer. Og når det skjer, ja da er det feiring og fest uten like. Rio De Janeiro er en storby i Brasil, med en strandlinje som innbyr til soling og strandliv. Her kan du drikke Capirinja dagen lang, og nyte det pulserende livet.

Copa Cobana er den mest kjente delen av strandlinjen. Denne er fire kilometer lang, og er kjent for sine ikoniske mønstre på veien ved stranden. Dette har vært et sted kjendiser har samlet seg i årevis, og både Michael Jackson og Diana har avlagt et besøk til det luksuriøse Copa Cobana Palace. Om du vil menge deg med de rike og berømte, er dette altså riktig sted å være.

Sjansene er også store, for et av fotballheltene dine tar turen på Copa Cobana. Hvor morsomt hadde det ikke vært å slå av en prat med en av disse i solskinnet? Eller kanskje skåle i en capirinja, eller øl. Selv om dette er et magisk sted, må du tenke sikkerhet. Hold verdisakene dine trygge, og ha AVG-Antivirus.no installert på datamaskinen din. Her er det ingen grunn til å friste noen.

Dessverre er det mye kriminalitet i dette områder. Dett er noen som alltid skjer, når mennesker med penger kommer på besøk. Ikke lang fra den idylliske stranden ligger slum-områdene, og kriminelle herfra kommer ofte innom for å plukke med seg verdisaker. Unngå å ha på deg dyre smykker og ringer, og unngå å tiltrekk deg alt for mye oppmerksomhet. Du vil da slippe ubehageligheter.

Fotballens land

Brasilianerne har fotball i blodet. De er det landet som har vunnet aller flest seiere, og de har et klima perfekt for trening. Når du reiser rundt i Brasil ser du fotballspilling overalt. Barn og voksne spiller på stranden og i parker. Noen tar gjerne også med ballen med seg på en triksetur langs promenaden. De starter tidlig og elsker generelt fotball og spill.

I Rio De Janeiro finner du også verdens største fotballstadion. Det heter Maracana, og kan romme 200 000 supportere. Tenk deg for en fest! Siden brasilianerne har den medfødte gaven, hvor de skaper enhver dag til en fest, kan du tenke deg hvordan en dag på stadion vil bli. Yrende liv, dansende mennesker og rytmer du bare får lyst å bevege deg til.

Når vi besøker et land som Brasil, må vi ta ekstra forhåndsregler. Dette gjelder både bår vi beveger oss rundt i storbyen, eller surfer på nette på hotellet vårt. Få har forstått hvor lett uvedkommende kan komme seg inn på maskinen din, om du bruker et av disse delte nettene. Dette gjelder både nettet på hotellene dine, det du bruker på cafe og på flyplassen.

Legg forholdene til rette for at turen til Brasil, blir den beste noen gang. Med et trygt sted for penger og kort, virusprogram installert på alle enheter, og en god dose reiseglede på plass, er du klar for avreise. God tur!

You may also like...